Bouw nieuwe schoolgebouw gestart!

We zijn begonnen! De daadwerkelijke bouw van het nieuwe schoolgebouw is een feit. Directeur André Hol gaf donderdag 24 februari 2022 samen met leerlingen het symbolische startschot van de bouwperiode door samen het bouwbord te onthullen. 

 

Na jaren van voorbereidingen vieren we dat het nu eindelijk zo ver is. Op het huidige schoolterrein opent het nieuwe gebouw naar verwachting in 2023 de deuren. Directeur André Hol kijkt uit naar de opening van het nieuwe gebouw. “De nieuwe school voldoet aan alle hedendaagse eisen. De school past goed bij onze onderwijsaanpak. Op iedere verdieping krijgen onze domeinen een eigen plek met in het midden een leerplein. We krijgen een groen schoolplein en zelfs een daktuin om te pauzeren en te gymmen.

 

Leerlingen ontwerpen mee
In de bovenbouw is een ontwerpproject gestart voor een kleurrijke aankleding van de vier nieuwe gymzalen. Onder begeleiding van bv-docenten ontwerpen leerlingen schetsen voor op de geluiddempende wandbekleding. Het is de bedoeling dat elke gymzaal een eigen karakter krijgt. De leerlingen zijn enthousiast begonnen aan de eerste schetsen.

Ashram Social

Volg ons op Instagram