Terugblik Open Huis – 3 februari 2023

Met veel plezier kijken we terug op ons Open Huis van 3 februari jl.!

De belangstelling was groot en de school bruiste van de activiteiten! Er was van alles te zien en te doen: met de 3D-pinter een keramische print maken bij beeldende vorming, de ukeleleworkshop bij muziek werd afgewisseld met spetterende optredens van de schoolband, een geschiedeniskwis, op de foto bij de photobooth, het talenspel in de talenhal, de zenuwenspiraal bij science en nog veel meer! Het maken van handscrub bij De Jonge Onderzoeker viel goed in de smaak en de jonge denkers onder ons bogen zich bij filosofie over verschillende filosofische vraagstukken.

 

Leerlingen voor leerlingen

Een belangrijke factor tijdens de voorlichtingsactiviteiten zijn en blijven onze eigen leerlingen. Ook dit jaar kostte het geen enkele moeite om leerlingen bereid te vinden mee te helpen. En dat is fijn, want zij zijn immers de beste ambassadeurs. Meer dan 150 (!) Ashramleerlingen lieten vol trots hun school zien. De leerlingen uit de muziekklas waren onvermoeibaar en gaven tussen de bedrijven door een geweldig miniconcert. Dramaleerlingen paradeerden door de gangen en gaven de school extra kleur. En junior-coaches boden zich aan om als gids de bezoekers rond te leiden door het gebouw.

Het in aanbouw zijnde schoolgebouw gaf aanleiding voor vragen en er was dan ook veel belangstelling voor het informatielokaal. Nieuwe brugklassers gaan volgend jaar dus van oud naar nieuw. Een mooi vooruitzicht!

 

Wie jarig is trakteert!

Het Ashram College bestaat dit schooljaar 50 jaar en wie jarig is trakteert. Daarom maakt elke groep 8-leerling kans om namens het Ashram een taart weg te geven. Van die mogelijkheid werd gretig gebruik gemaakt, gezien de meer dan 300 kaarten die zijn ingeleverd. Binnenkort worden de winnaars bekend gemaakt.

Terugblik Open Huis - 3 februari 2023

We hopen dat we met ons Open Huis een goed beeld hebben gegeven van onze school en de sfeer op het Ashram College. Neem voor een terugblik een kijkje op ons Facebook- en Instagramaccount.

Aanmelden

We hopen natuurlijk dat je voor onze school kiest. Aanmelden gaat via de basisschool en dient vóór 15 maart 2023 te zijn gedaan.
Zien we jou volgend schooljaar terug op het Ashram College?

Ashram Social

Volg ons op Instagram