Voorlichtingsactiviteiten

We kijken terug op een zeer geslaagd Open Huis. Voor schooljaar 23-24 zijn al onze voorlichtingsactiviteiten hiermee achter de rug. Wilt u meer informatie over onze school? Kijk dan naar onze kennismakingsfilmpjes op deze website; klik op deze link. Wilt u meer weten over het aanmelden van uw kind, klik op deze link.

 

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op per email via nieuwkoop@ashramcollege.nl

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

Elk schooljaar houden wij voorlichtingsactiviteiten voor groep 8 leerlingen. Hieronder vindt u de geplande data van de voorlichtingsactiviteiten ten behoeve van schooljaar 23-24. Leerlingen uit groep 8  en hun ouders  zijn van harte welkom om de sfeer te komen proeven tijdens ons Open Huis!

Open Huis

Op maandag 30 januari 2023 van 18:30-20:30 organiseren wij een Open Huis (vol)

Ons schoolgebouw is lekker overzichtelijk en je weet al snel de weg. Binnen no-time ken je iedereen en iedereen kent jou. Je voelt je daarom al snel bij ons thuis. En bij ons slaagt al jarenlang meer dan 98 procent.

 

Ons schoolgebouw is tijdens het Open Huis geopend van 18:30-20:30 uur om sfeer te komen proeven. Deze gelegenheid is bedoeld als kennismaking voor leerlingen van groep 8 en hun ouders (en neem ook gerust je broertje of zusje mee). Wij zorgen voor een leuk programma en uiteraard is er voorlichting. U kunt ons alle vragen stellen die u als ouder heeft.

Kennismakingmiddagen VMBO B/K/TL/HAVO

Elk jaar hebben we in de maand november kennismakingsmiddagen waar je alvast sfeer kan komen proeven op onze school. Samen met vriendjes en vriendinnetjes volg je twee leuke workshops. Dus wil je ontdekken of je talenten hebt in de keuken of dat je hele gave kapsels kunt maken bij je leeftijdsgenoten? Of  ga je toch liever het technieklokaal in? Zorg dat je erbij bent! We zien je graag terug bij een van deze lessen. 

 

Woensdag   2 november 2022 van 14:00 – 15:30 kennismakingsmiddag groep 8 (vol)

Woensdag 23 november 2022 van 14:00 – 15:30 kennismakingsmiddag groep 8 (vol)

Informatieavonden voor ouders van groep 8 leerlingen

Op de dag dat leerlingen ‘s middags de school bezocht hebben tijdens de kennismakingsmiddag hebben we ‘s avonds een informatieavond voor ouders. We vertellen u kort iets over de school en nemen u mee op een korte rondleiding door het schoolgebouw. Want zeker als ouder is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de school waar uw zoon/dochter misschien wel een groot deel van de komende vier jaren gaat doorbrengen. Natuurlijk is er ook ruim voldoende tijd voor vragen.

 

Woensdag   2 november 2022 van 19:00 – 20:30 uur ouderinformatieavond groep 8 (vol)

Woensdag 23 november 2022 van 19:00 – 20:30 uur ouderinformatieavond groep 8 (vol)

 

 

 

 

 

 

Ashram Social

Volg ons op Instagram

Logo Ashram