Ouders

Korte lijnen

Op het Ashram College in Nieuwkoop kennen we hele korte lijnen. Niet alleen in de school, maar ook naar buiten. We nemen snel contact op met ouders wanneer er zaken zijn die even niet gaan zoals gewenst. Maar ook andersom stellen we het erg op prijs om in een vroeg stadium door ouders geïnformeerd te worden. Er is tenslotte niemand die onze leerlingen zo goed kent als hun ouders. 

Ouderraad

Om ouders te betrekken bij wat er op onze school gebeurt, kent het Ashram College een ouderraad. Deze groep ouders komt ongeveer vijf keer per schooljaar bij elkaar om te bespreken hoe het gaat op school. Wanneer uw kind bij ons op school zit, bent u van harte uitgenodigd om bij deze ouderraad aan te sluiten.

Ouderportaal

Zit uw kind al op het Ashram College? Dan vindt u belangrijke gegevens over uw kind terug in het ouderportaal. Via het ouderportaal kunt u o.a. facturen betalen, absenties doorgeven, het rooster bekijken, cijfers opvragen en informatie over het onderwijs terugvinden. U kunt de link https://inloggen.ashram.nl/ als snelkoppeling op uw mobiele telefoon, tablet of computer zetten. Ook kunt u rechts bovenin de website van het Ashram College doorklikken naar de inlogpagina van het ouderportaal. 

Wachtwoord

Vlak voordat uw zoon/dochter start op het Ashram College ontvangt u uw inloggegevens per e-mail. Nadat u de eerste keer bent ingelogd kunt u (indien gewenst) uw wachtwoord aanpassen. Mocht u iets niet kunnen vinden, dan kunt u een e-mail sturen naar nieuwkoop@ashramcollege.nl of bellen naar 0172 – 579 216.

Ashram Social

Volg ons op Instagram