Over ons

Je voelt je al snel thuis bij ons!

Je advies is vmbo of havo en je bent helemaal klaar voor de middelbare school. Je krijgt nieuwe vakken, voor elk vak een andere leraar en elk uur les in een ander lokaal. Spannend! Wij zijn een school die ervoor zorgt dat je deze grote overstap gemakkelijk maakt. Een gezellige school waar je al snel iedereen kent – en zij jou. Bij ons kun je de tijd van je leven hebben én een waardevol diploma halen. De korte lijnen zorgen samen met de persoonlijke en betrokken begeleiding van leerlingen al jaren voor klinkende resultaten. Zo stromen veel leerlingen door naar een hoger niveau en hebben we elk jaar een slagingspercentage boven de 98%!

 

Onze school staat bekend om de kleinschalige en veilige leeromgeving waarin leerlingen zich snel thuis voelen. Het Ashram College in Nieuwkoop staat voor goed en actief onderwijs en persoonlijke en betrokken begeleiding van leerlingen. Wie op het Ashram College in Nieuwkoop zit, wordt gestimuleerd om creatief en ondernemend te denken en te doen. We organiseren veel leuke en leerzame activiteiten en projecten én zoeken regelmatig de samenwerking met het bedrijfsleven op. Kortom het Ashram College in Nieuwkoop is een hele leuke school middenin het hart van Nieuwkoop.

 

Benieuwd naar onze school en wat we je allemaal te bieden hebben? Kijk dan naar onze kennismakingsfilmpjes via deze link. Of je kunt contact met ons opnemen via email: nieuwkoop@ashramcollege.nl 

Over ons

Het Ashram College Alphen aan den Rijn en het Ashram College Nieuwkoop zijn onderdeel van SCOPE scholengroep voor (prot.-) christelijk en katholiek onderwijs in Alphen aan den Rijn en omstreken.

Ashram Social

Volg ons op Instagram