Terugblik op het Open Huis van 30 januari 2023

Terugblik op het Open Huis 

Op maandagavond 30 januari jl. was ons Open Huis; een gelegenheid voor leerlingen van groep 7 èn 8 om samen met hun ouders onze school te bekijken, vragen te stellen en sfeer te proeven. Er zijn meer dan 450 mensen langs geweest, dus het was  gezellig druk.

 

De barista had heerlijke cappuccino. De band was weer top. En in de school was van alles te doen en te zien. Verspreid door het gebouw stonden foodtruck-stalletjes waar leerlingen de door hen zelf gemaakte hapjes uitdeelden.  We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen tijdens deze gezellige en informatieve avond.

 

Aanmelden

De keuze voor een middelbare school is altijd spannend, zowel voor ouders als voor leerlingen van groep 8. We hopen natuurlijk dat veel leerlingen hun keuze voor onze school hebben gemaakt. En zien ze graag terug aan het begin van het volgende schooljaar. Aanmeldingsformulieren dienen uiterlijk 15 maart 2023 in ons bezit te zijn (voor LWOO is dat 1 februari 2023). Aanmeldingsformulieren vindt u op deze website via deze link.

 

Voorlichtingsactiviteiten

Ashram Social

Volg ons op Instagram