Een punt achter schooljaar 21-22

 

Er is een punt gezet. Een punt achter het afgelopen schooljaar. De boeken zijn ingeleverd, de rapporten uitgedeeld en onlangs was de diploma-uitreiking voor onze geslaagden. De aula was fantastisch ingericht; de aandacht voor details spatte ervan af. Er waren hapjes, drankjes en alle bezoekers kregen een warme onthaal. Leerlingen werden persoonlijk en met humor toegesproken door docenten. (Groot)ouders gaven na afloop aan het zo mooi te vinden dat ze hierdoor het gevoel hadden dat hun (klein)zoon/dochter écht gezien werd bij ons op school. En dat is voor het vormingsinstituut dat wij zijn ontzettend belangrijk. Onderwijs gaat over ontmoeten en in die ontmoeting begint het leren… Nu deze punt gezet is, zit het er ook voor ons (tijdelijk even) op. We gaan genieten van de zomervakantie.

Ashram Social

Volg ons op Instagram