Thema avond ‘Puberbrein’

In 60 min bijgepraat over wat pubers beweegt – 12 april 2022

Waarom maken ze hun huiswerk niet? Waarom komen ze te laat op hun stage? Waarom besluiten ze al na 3 weken om weer een andere studie te doen? Ze lijken niet vatbaar voor de meest logische argumenten. Ze maken onnavolgbare keuzes en roepen vaak wrevel en onbegrip op. Waarom komen ze niet uit bed? Waarom denken ze nergens aan? Waarom zijn ze zo wispelturig? Waarom zitten ze aan hun mobiel vastgeplakt? Waarom hebben ze altijd een weerwoord? Waarom hebben ze niet gewoon op tijd hun spullen af?

 

Er is recent van alles over het puberbrein bekend geraakt. Ze zullen het zelf niet willen horen, maar tot hun 25ste is het brein van pubers in ontwikkeling en zijn ze – wetenschappelijk gezien – onvolwassen. De thema avond Puberbrein zet het voor u op een rijtje en geeft op humoristische wijze antwoord op de voorgaande vragen. Interessant voor ouders, opvoeders, verzorgers en iedereen die met pubers omgaat.

 

Op dinsdagavond 12 april a.s. van 19.30 uur tot 21.00 uur (inloop 19:15u) vindt voor ouders de thema avond “Puberbrein” plaats door Aletta Smits, schrijfster van het gelijknamige boek.  Ouders/verzorgers van onze leerlingen zijn harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De lezing wordt gehouden op het Ashram College Nieuwkoop Achterweg 1, 2421 EB Nieuwkoop. Opgeven kan via deze link. Aanmelden kan tot en met vrijdag 8 april  2022

Thema avond “Puberbrein”

 

Ashram Social

Volg ons op Instagram