Vernieuwde website Ashram College Nieuwkoop

Vernieuwde website Ashram College Nieuwkoop

De website voor locatie Nieuwkoop is vernieuwd! De menustructuur is duidelijker en bezoekers vinden meteen waar ze naar op zoek zijn. De inhoud is vooral gericht op ouders van groep 7 & 8 die zich oriënteren op een nieuwe school voor hun kind. 

Ouderportaal

Zit uw kind al op het Ashram College? Dan vindt u belangrijke gegevens over uw kind terug in het ouderportaal. Via het ouderportaal kunt u o.a. facturen betalen, absenties doorgeven, het rooster bekijken, cijfers opvragen en informatie over het onderwijs terugvinden. U kunt de link https://inloggen.ashram.nl/ als snelkoppeling op uw mobiele telefoon, tablet of computer zetten. Ook kunt u rechts bovenin de website van het Ashram College Nieuwkoop doorklikken naar de inlogpagina van het ouderportaal. 

Wachtwoord

Vlak voordat uw zoon/dochter start op het Ashram College ontvangt u uw inloggegevens per e-mail. Nadat u de eerste keer bent ingelogd kunt u (indien gewenst) uw wachtwoord aanpassen. Mocht u iets niet kunnen vinden, dan kunt u een e-mail sturen naar nieuwkoop@ashramcollege.nl of bellen naar 0172 – 579 216.

Ashram Social

Volg ons op Instagram