Nieuw op het Ashram; doen en ontdekken!

Leren wat bij je past; vanaf komend schooljaar starten we met het programma “Doen & Ontdekken” in de brugklas. In leerjaar 1 en 2 volgen leerlingen twee uur per week D&O. Dit is een programma waarin leerlingen kiezen welke keuzeblokken ze willen volgen. Elk keuzeblok van ongeveer 10 weken is  naast praktisch en leuk ook gericht op een sector in de bovenbouw. In totaal zijn er wel tien modules om uit te kiezen!

Leerlingen kunnen bijvoorbeeld kiezen uit: Coderen (kennismaken met de basis van het coderen), De Kunstfabriek (leren  het podium te pakken en in de spotlights te staan), Science (onderzoek en proefjes doen), Sport  (kennismaken met een aantal bekende, maar ook minder bekende sporten) of De Wereldkeuken (lekkere  gerechten leren maken uit wat minder bekende werelddelen). Op deze manier leren onze leerlingen wat  bij ze past (en wat niet) en zijn ze echt thuis in de wereld.  

Nieuw op het Ashram; doen & ontdekken!

Ashram Social

Volg ons op Instagram