Geslaagd!

Geslaagd! 3Geslaagd! 1

Het is een veel bewogen schooljaar geweest waar we toch met een zekere tevredenheid op terugkijken. Zo zijn ook dit jaar bijna alle leerlingen geslaagd en hebben leerlingen in andere klassen ondanks alle coronaperikelen en schoolsluitingen ook de eindstreep gehaald. En dat verdient welgemeende felicitaties! Tijd dus voor leerlingen om opgelucht en trots de vlag uit te steken!

In de afgelopen week waren de diploma uitreikingen. Alles was keurig verzorgd; de aankleding, het eten, de tasjes en taart voor de gasten… tot aan de servetjes op tafel was alles tot in de puntjes geregeld. En natuurlijk was het hele team hierbij aanwezig.

De mentor sprak de leerling toe en wisten hem of haar raak te typeren, de muziek werd op geniale wijze verzorgd en er was zelfs een leerling die het woord nam en zijn mentor (en de toehoorders) persoonlijk wist te raken.

We hopen dat de geslaagde leerlingen terugkijken op een super leuke schooltijd. En wij wensen deze leerlingen heel veel succes bij het ondernemen van nieuwe stappen in hun leven naar een waardevolle toekomst.

Ashram Social

Volg ons op Instagram