Daar zijn ze dan… de letters op de gevel

Schoolnaam op de gevel 1Naam op de gevel

 

Medio april 2021 is de beletting op de school geplaatst en staat onze naam op de gevel. Op het laatste moment is gekozen om niet voor hoogglans roestvrijstaal te gaan, maar voor mat gespoten aluminium. En natuurlijk, smaken verschillen, maar wij vinden het er erg goed uitzien. Wij hopen u ook. Bekijk ook het leuke filmpje hieronder over de bevestiging van de letters.

 

Over de naam

In 1994 fuseerde de Nieuwe Cope met het Ashram College in Alphen en vanaf dat moment was er sprake van één school met twee vestigingen. De naam Ashram College gaat terug tot 1972, toen het Ashram College werd opgericht. De naam verwijst naar leefgemeenschappen waar iedereen welkom is en werd in 1972 als inspiratiebron gekozen in een tijd waarin de dagelijkse realiteit er bijna haaks op stond. Ook nu, bijna vijftig jaar later, blijft dat actueel.

 

https://youtu.be/LcWqDWu-n_k

Ashram Social

Volg ons op Instagram