Nieuwe vestigingsdirecteur voor Ashram College Nieuwkoop

Per 14 december jl. heeft het Ashram College Nieuwkoop een nieuwe vestigingsdirecteur. John Bakker heeft besloten zijn taken neer te leggen wegens mantelzorg. Zijn taken worden waargenomen door Reindert Brouwer. Reindert komt van de Ashram vestiging in Alphen aan den Rijn; hij is bekend met de organisatie en heeft ruim 20 jaar ervaring in het onderwijs. Hieronder stelt hij zich kort aan u voor.

 

 

Mijn naam is Reindert Brouwer. Als geboren Alphenaar, ben ik na de studie natuurkunde op het Ashram College in Alphen beland. Na hier jarenlang met groot plezier te hebben les te hebben gegeven, werkte ik daar sinds schooljaar 2016-2017 als schoolleider. Ik voel me bevoorrecht om te mogen werken in, aan en met het Nieuwkoopse onderwijs. In de voorlichtingsfolder van dit jaar staat: “Bij jou in de buurt is een school die ervoor zorgt dat je de overstap makkelijk maakt. Een kleine, gezellige school waar je al snel iedereen kent – en zij jou.”  Van leerlingen hoor ik nu al dat zij het Ashram College precies zó ervaren en ik ga er vanuit dat dit ook voor mij zal gelden. Ik zal als directeur in ieder geval mijn steentje bijdragen aan het onderwijs op deze geweldige locatie. 

– Reindert Brouwer 

Ashram Social

Volg ons op Instagram