Sport krijgt veel aandacht

 

Sport krijgt veel aandacht op het Ashram College

 

Sport krijgt veel aandacht op het Ashram College Nieuwkoop. In de onderbouw geven we leerlingen door een breed scala aan sporten ook les in samenwerken en leiding geven. Want hoe leid je een team als captain en hoe kun je door goed en slim samen te werken de beste prestatie neerzetten? We werken niet alleen aan spelinzicht en speltechniek, maar ook aan conditie en een gezonde leefstijl.

 

In de bovenbouw hebben leerlingen een ruime keuze aan sporten. Leerlingen kunnen zich verdiepen in een aantal zelf gekozen sporten en hun spelinzicht en –tactiek vergroten. Dit programma noemen we SportMix. We bieden jaarlijks tussen de 20 en 30 verschillende sporten aan. We willen leerlingen de kans bieden om nieuwe sporten te ontdekken en hun sportinteresse te vergroten. Voor alle onderbouw leerlingen organiseren we twee keer per jaar een sporttoernooi.

 

Ashram Social

Volg ons op Instagram