Spiksplinternieuw schoolgebouw

We zijn ontzettend trots op ons spiksplinternieuwe schoolgebouw. Wist u al dat onze leerlingen les krijgen in een milieuvriendelijk schoolgebouw? Vandaar al die zonnepanelen op het dak. We beschikken over een hele mooie aula, die ook als theaterzaal kan worden ingericht, compleet met een podium. Op de benedenverdieping is een grote kantine en er zijn veel gezellige plekjes, waar je goed kunt pauzeren. Ons nieuwe gebouw is veilig en overzichtelijk; je weet al snel alle lokalen te vinden. Die lokalen zijn heel licht en ruim opgezet. Op ons zorgplein is een echte kappershoek, beautysalon en een professionele keuken. In het prachtig nieuwe technieklokaal kun je naar hartelust solderen, hout en metaal bewerken en je eigen ontwerp maken en uitvoeren. Kortom heel wat mooie faciliteiten.

Spikplinter nieuw schoolgebouw

 

Ashram Social

Volg ons op Instagram