27 januari 2020 Open Avond voor groep 7 en 8 in het nieuwe gebouw

Op 27 januari 2020 van 18.30 – 20.30 uur is er een Open Avond voor ouders en leerlingen van groep 7 en 8 in het nieuwe gebouw van het Ashram College in Nieuwkoop. Zij hebben de primeur, want het gebouw is op dat moment ingericht met alle nieuwe meubels, maar de echte verhuizing is pas een week later.

Als je binnenkomt, zie je direct de mooie centrale aula, waar de drie vleugels van het gebouw op uitkomen. Daar krijg je een plattegrond, waarop je alle activiteiten van de avond kunt zien. Doe mee aan de workshops op de nieuwe leerpleinen van Zorg & Welzijn, Techniek en Dienst & Product. Neem een kijkje in het nieuwe muziek- en dramalokaal en maak kennis met de theorievakken in hun  nieuwe lokalen.

Het Ashram College Nieuwkoop is trots op haar nieuwe gebouw! Kom kijken en zie zelf hoe mooi het is geworden.

 

Voor onze buren, belangstellenden en andere relaties is er gelegenheid om het nieuwe gebouw te bewonderen na de officiële op 6 maart a.s.

 

Ashram Social

Volg ons op Instagram