Het nieuwe schoolgebouw van het Ashram College Nieuwkoop is klaar!

Op vrijdag 20 december 2019, de dag voor de kerstvakantie, was het zover: het Ashram College Nieuwkoop kreeg de sleutel van het nieuwe gebouw aan de overkant.

De afgelopen maanden hebben het personeel en de leerlingen het gebouw zien groeien. Op de contouren van wat wel een grote Fidget Spinner leek, verrees langzamerhand een prachtig organisch schoolgebouw met 3 vleugels rondom een ruime multifunctionele aula. Op donderdag 19 december werden de laatste werkzaamheden verricht en vrijdagmorgen was het zover: directeur John Bakker ontving de sleutel van het gebouw uit handen van Hans Veenman, directeur van Vink & Veenman, de hoofdaannemer van de bouw.

Na de kerstvakantie wordt het gebouw verder ingericht. Op maandagavond 27 januari is er Open Huis voor de kinderen van groep 8 en hun ouders en 31 januari en 3 februari verhuist het personeel  alle materialen en meubels die meegaan vanuit het oude gebouw naar de overkant.

Op dinsdag 4 februari starten de lessen in het nieuwe schoolgebouw.

Ashram Social

Volg ons op Instagram