GESLAAGD !!!

Ashram College Nieuwkoop feliciteert alle leerlingen die geslaagd zijn na het eerste tijdvak!
(N.B.: dit zijn niet alle geslaagden; onderstaande leerlingen hebben ons toestemming gegeven voor publicatie op de website.)

 

vmbo BK

Damian Groeneveld – Esmée Kluivers – Sylke van Zundert

 

vmbo KL

Jasper Baas –  Romy Blaauw –  Tiyomi ten Brink –  Seth Crezee –  Liv Heemskerk –  Luuk de Jong –  Evi van Luik –  Remon Mulder –  Marjet van der Pijl –  Sheadion Rojer –  Thomas van Rossenberg –  Niels van Tol –  Bas Veltman

 

vmbo TL

Kaylee Aarsman – Nikki van Blokland –  Eline van Daalen de Jel –  Meike van Daalen de Jel –  Sven van Eijk –  Babette Groen in ’t Wout –  Senna de Groot –  Bram Hijman –  Milan Hoogervorst –  Isa Kleijbeuker –  Mandy Klijn –  Lucia van der Knaap –  Yara van der Knaap –  Davey Koot –  Lucas Kooy –  Elano Koperberg –  Amy van der Neut –  Jai Pocorni –  Nicky van Rossum –  Mike Ruigrok –  Thomas van Selm –  Marije Stigter –  Jessey Stoof –  Jesse Termeer –  Lucia Verlaan –  Boyd de Vries –  Lynn Wansinck –  Iris van Zijll

Ashram Social

Volg ons op Instagram