Nieuwe componisten op het Ashram College in Nieuwkoop

Woensdag 16-01-2019 deden 28 leerlingen uit eerste en tweede klassen van het Ashram College in Nieuwkoop mee met de workshop componeren.
Muziekleraar en componist Simon Wienke heeft aan de muziekleerlingen van het Ashram het computerprogramma ‘Ableton’ uitgedeeld. Top dj’s als Armin van Buuren, Afro jack en Hardwell maken daarmee de muziek voor hun shows.
Willem het Hart van de Buma Music academy en oud-leerling van het Ashram College, was met een auto vol spullen (30 laptops en keyboards en heel veel kabels) uit Rotterdam gekomen. Samen met mijnheer Wienke heeft hij twee uur met de leerlingen gewerkt met dit muziekprogramma. De leerlingen hebben dertien mooie muziekstukken gemaakt en opgenomen! Bij het volgende kerstgala hoeft er geen d.j. meer gevraagd te worden, want de leerlingen maken hun eigen dance tracks!
Ook de ‘grote’ Nederlandse d.j. ‘s zijn klein begonnen. Na een korte tijd reisden ze de hele wereld over en brachten daarmee in het afgelopen jaar € 200.000.000 ons land binnen! Onze talenten doen daar niet voor onder en laten ons en vele andere mensen genieten van hun dance-tracks.

Nieuwe componisten op het Ashram College in Nieuwkoop 1

Nieuwe componisten op het Ashram College in Nieuwkoop

Ashram Social

Volg ons op Instagram