Informatieavond TOEKOMST IN TECHNIEK

Op woensdagavond 28 maart is er in en rond de aula van het Ashram College Nieuwkoop een Informatieavond  voor ouders en leerlingen over opleidingen en carrièrekansen in de techniek. Bedrijven uit de regio zitten te springen om jongeren: in de werkplaats, de werkvoorbereiding, aan de tekentafel… Daarom vertellen ze graag over de mogelijkheden voor een droombaan in de buurt!

De informatieavond is bedoeld voor ouders en leerlingen uit het voortgezet onderwijs en groep 7 en 8 van het basisonderwijs.

 

De avond begint om 19. 00 uur met  een informatiemarkt, waar bedrijven laten zien wat zij doen en welke stagemogelijkheden en banen er in de techniek zijn.  Om 19. 30 uur is er bovendien een bedrijvenpanel, waarin werkgevers uit de regio meer informatie geven over carrièrekansen in de techniek.

 

Meer informatie over alle deelnemende bedrijven is te vinden op

www.metaalvakschool/toekomstintechniek

Ashram Social

Volg ons op Instagram