Voorlichtingsactiviteiten

Online Open Huis

Door de corona maatregelen kunnen we ouders en leerlingen van groep 8 niet persoonlijk ontvangen in de school en rondleiden door het gebouw. Er is daarom een creatieve oplossing bedacht: een online Open Huis. Deze bestaat uit een plattegrond van de school waarop leerlingen allerlei filmpjes kunnen aanklikken.

 

De leerkrachten hebben allemaal een korte video gemaakt over hun vakgebieden om ouders en leerlingen meer te vertellen. En er is een digitale rondleiding door de school gemaakt. Alles met als doel om ook via de digitale weg ouders en toekomstige leerlingen kennis te laten maken met het Ashram College Nieuwkoop. Nieuwsgierig hoe dit eruit ziet? Klik hier.

 

Wil je nu alvast wil weten waarom onze leerlingen zo enthousiast zijn over het Ashram College Nieuwkoop? Bekijk dan deze video die vijf leerlingen uit het 4e leerjaar zelf hebben gemaakt.

 

Vragen?

Je zult ongetwijfeld vragen hebben die je tijdens het Open Huis had willen stellen. Heb je vragen na het bekijken van alle video’s, mail ons dan via nieuwkoop@ashramcollege.nl en we reageren zo snel mogelijk. Natuurlijk mogen je ouders ook vragen stellen. Veel plezier en hopelijk tot snel!

Ashram Social

Volg ons op Instagram

Logo Ashram