Activiteiten

Activiteiten

Dans, muziek, cultuur & sport komen allemaal terug in ons activiteitenpakket. We houden van actie, plezier en erop uitgaan om onze leerlingen te prikkelen en actief onderwijs te stimuleren. Het is op het Ashram College niet alleen ‘luisteren en leren’, maar juist ‘doen en leren’!

Een greep uit ons activiteitenpakket:

Ashram Kick-Off

Het schooljaar begint met een actieve dag: ieder leerjaar gaat samen met de mentoren het schooljaar op een actieve manier beginnen. Lekker bezig zijn en met elkaar napraten over de je zomervakantie.

Ashram Xperience

Op de laatste lesdag van het kalenderjaar, kun je kiezen uit een groot aantal creatieve en/of sportieve workshops, gegeven door of geïnspireerd door de docenten op een ander gebied dan je misschien zou verwachten.

Kerstgala

Ons kerstgala is inmiddels wereldberoemd in Nieuwkoop en ver daarbuiten. Iedereen komt in prachtige galakleding én in de meest fantastische voertuigen naar het kerstgala. Een jaarlijkse happening georganiseerd door leerlingen en docenten.

Cultuurmaand

In februari is de cultuurmaand. Je bezoekt dan een theatervoorstelling in de Kaleidoskoop, bekijkt een bijzondere film op het filmfestival en je bent creatief bezig tijdens de cultuurworkshops.

Anglia

Extra aandacht besteden aan Engels? Dat kan. Leerlingen kunnen meedoen met het internationale programma Anglia om de vaardigheden in het Engels uit te breiden. Na het voltooien van het programma krijgen leerlingen een officieel certificaat op verschillende niveaus.

Ashram Festival

Nog even één keer met z’n allen lol maken, bewegen of juist iets cultureels doen. Het einde van het schooljaar sluiten we samen af met een cultureel en sportief programma in de aula, de gymzaal en bij goed weer ook buiten. Iedereen mag meedoen.

Ashram Social

Volg ons op Instagram

Logo Ashram