Denk jij na over een baan in het onderwijs?

Kom dan kennismaken met SCOPE scholengroep op donderdag 15 februari 2024!

Word jij enthousiast van werken met en voor kinderen? Sta jij graag voor de klas of zie jij jezelf bijvoorbeeld als conciërge, onderwijsassistent of beleidsmedewerker? Kom dan kennismaken en kleur je toekomst in! Ook als je op dit moment nog niet actief op zoek bent, ben je van harte welkom. Op de banenmarkt vertellen we je over SCOPE als werkgever en gaan we graag met jou in gesprek.

 

SCOPE scholengroep
Bij SCOPE werken zo’n 950 medewerkers, verdeeld over de scholen en het bestuurskantoor. Ruim 650 docenten en leerkrachten geven les aan ongeveer 7.500 leerlingen. Naast de docenten en leerkrachten zijn er nog veel meer medewerkers direct en indirect betrokken bij het onderwijs en de zorg voor de leerlingen. De scholengroep in Alphen en omgeving bestaat uit primair onderwijs, een school voor speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs (Ashram College en de Groene Hart scholen).

 

Banenmarkt
Datum: donderdag 15 februari 2024 van 17.00 tot 19.30 uur
Locatie: Groene Hart Leerpark, Prinses Beatrixlaan 4, 2404 XC Alphen aan den Rijn

 

We zouden het fijn vindenals je laat weten of je komt (aanmelden is niet verplicht).
Klik hier of op de afbeelding >

Denk jij na over een baan in het onderwijs?

Ashram Social

Volg ons op Instagram