Een snuffelstage bij juwelier Trossèl

Deze week doen alle 3 mavoleerlingen een snuffelstage. Volgend jaar maken zij alweer een keuze voor hun vervolgopleiding. Een vast onderdeel in het LOB-programma∗ van het Ashram College is daarom de snuffelstage in leerjaar 3. Dit geeft leerlingen de mogelijkheid om in het echt mee te draaien op de werkvloer van hun toekomstige keuze. 

 

Senna (zie foto bij nieuwsbericht) liep deze week een snuffelstage bij juwelier Trossèl in Alphen aan den Rijn. Senna overweegt de opleiding uurwerktechniek te gaan doen. Deze week heeft hem een mooie inkijk gegeven in de juwelierswereld.

 

Een dikke dankjewel ook weer dit jaar aan iedereen die de snuffelstages mogelijk heeft gemaakt.

 

∗LOB: Loopbaanoriëntatie en begeleiding

Ashram Social

Volg ons op Instagram