kiesjeschoolalphen.nl online!

Het Ashram College Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn hebben samen met het Wellant College, het Scala College en de Groene Hart scholen de krachten gebundeld en de website kiesjeschool.nl gelanceerd. Wil je op één website informatie over de middelbare scholen uit Alphen terugvinden? Dan is dit een handige website om te bezoeken.

 

De website biedt verschillende handige tools om beter overzicht te krijgen. De keuzehulp zorgt voor snel overzicht: selecteer op niveau, plaats of scholenkoepel om te filteren. In de agenda staat van alle scholen wanneer ze hun wervingsactiviteiten organiseren en wat de activiteiten precies inhouden. Voor ouders met kinderen in groep 8 of groep 7 betekent dit voortaan geen papiertje meer op de koelkast geplakt, maar snel een handig overzicht bij de hand op iedere telefoon, laptop of tablet.

Ashram Social

Volg ons op Instagram