Award voor inzet passend onderwijs gewonnen

“Kinderen krijgen gelijke kansen als ze ongelijk onderwijs genieten”! Een quote die prachtig aansluit bij onze visie op onderwijs. Het Ashramteam zet zit dagelijks in om al onze leerlingen te begeleiden in wat zij nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Daarin durven we (binnen de wettelijke kaders) onze eigen keuzes te maken en de grenzen van de mogelijkheden op te zoeken. We zijn door onze eigen ouders opgegeven voor de BalansAward2019. Oudervereniging Balans nomineert namelijk jaarlijks scholen die zich hard maken voor het welzijn en het  belang van leerlingen en daarin altijd de samenwerking met ouders opzoeken. Het Ashram College is een voorbeeld voor andere scholen, zo stelt Balans. Met trots mocht onze directeur André Hol op vrijdag 29 november 2019 de tweede plek voor de BalansAward2019 in ontvangst nemen.

 

Stiltecabine geopend door Tweede Kamerlid Paul van Meenen

De totstandkoming van een geluidsvrije cabine in de stilteruimte is een mooi voorbeeld van onze inzet en manier van werken. Samen met de ouders van een vwo-leerling (met een niet aangeboren hersenletsel) hebben we deze cabine kunnen realiseren. Het heeft, samen met de persoonlijke coaching van onze docenten, voor deze leerling het verschil gemaakt. Tweede kamerlid Paul van Meenen (D66) opende officieel de stiltecabine en sprak zijn lof uit over de inzet van de samenwerking tussen ouders en het Ashram College in het belang van leerlingen.

Ashram Social

Volg ons op Instagram