Techniek spullen naar Suriname

Het Ashram College Alphen aan den Rijn gaat binnenkort geen techniek meer aanbieden, daarom is er flink opgeruimd en kunnen de gereedschapsspullen weg. Maar we gaan deze spullen natuurlijk niet zomaar weggooien!
Op initiatief van Boris Berlijn, docent society en aardrijkskunde, is al het gereedschap verzameld en is er contact gezocht met mensen uit Suriname.

 

In Suriname zitten veel scholen te springen om dit soort materialen. Afgelopen maandag zijn alle spullen opgehaald door de Alphense ondernemer GiCaSa. Dit bedrijf zal er dan ook voor zorgen dat de spullen per schip vervoerd worden. Woensdag 21 oktober zal dit schip richting Suriname vertrekken om rond 1 november aan te komen in Paramaribo. Eenmaal aangekomen in Paramaribo zullen de spullen vervoerd worden naar diverse scholen waaronder de nijverheidsschool in Commewijne.

 

Fijn dat er zoveel leerlingen van onze school zijn die het Ashram College hierbij hebben willen helpen. We zijn ontzettend blij dat we op deze manier een mooie bijdrage kunnen leveren aan het onderwijs in Suriname. We hopen op iets minder dan een maand leuke berichten te mogen ontvangen uit Suriname.

 

Techniek spullen naar Suriname 1

 

Ashram Social

Volg ons op Instagram

Logo Ashram