Leermiddelen bestellen

Boeken bestellen

VanDijk verzorgt de levering van de leermiddelen van uw kind. In de bijlage vindt u informatie over het bestelproces. Klik hiervoor op de volgende link: 19.06.24-O bijlage VanDijk 1-5 website

Zelf aan te schaffen materialen

Klik op de volgende link voor een 19.06.06-O bijlage zelf aan te schaffen materialen

Chromebook

U kunt via onze leverancier een Chromebook bestellen. U ontvangt daarvoor op een later moment een e-mail van Smart2School met de bestelprocedure. Het is ook mogelijk een eigen Chromebook mee te nemen. Ook indien u geen Chromebook via de webshop gaat bestellen, vragen wij u om dat in de webshop aan te geven.

U heeft keuze uit drie modellen, die speciaal voor het onderwijs ontwikkeld zijn. De rubberen afwerking van het scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen. Indien u het Chromebook niet via school bestelt maar elders aanschaft, geldt dat een uitvoering met 4 GB RAM & 32GB opslag de minimale vereisten zijn voor het gebruik op school. Bij schade van uw Chromebook zult u dan wel zelf voor vervanging moeten zorgen. Heeft u een Chromebook via de Ashram webshop besteld dan kan uw kind bij schade gebruik maken van een leen-Chromebook van school. Zo’n leen-Chromebook is ook beschikbaar voor uw kind, indien u geen Chromebook aanschaft. Deze laptop kan echter niet mee naar huis.

Voor technische vragen inzake de bestelling van het Chromebook kunt u contact opnemen met educatie@vitasys.nl .

Ashram Social

Volg ons op Instagram

Logo Ashram