Huiswerkbegeleiding en bijles

Samenwerking Ashram College en Lyceo

Het Ashram College biedt vanaf schooljaar 2018-2019 samen met Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan. Deze begeleiding is voor leerlingen van alle niveaus en alle jaarlagen en wordt gegeven op het Ashram College.

 

Effectiever huiswerk maken

Als leerlingen effectiever hun huiswerk leren maken, merken ze dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die zij belangrijk vinden. De huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Dit doet Lyceo met de Lyceo Leren Leren© methode; een methode voor het aanleren en verbeteren van studievaardigheden, ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Voor uw kind betekent dat minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers.

Lyceo biedt drie, vier of vijf dagen per week huiswerkbegeleiding aan van 14.30 tot 17.30 uur. Dagen en tijden uiteraard in overleg.

 

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles

Naast huiswerkbegeleiding biedt Lyceo één op één begeleiding aan in de vorm van bijles. Voor leerlingen die moeite hebben met een specifiek schoolvak of achterlopen met de lesstof. Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en uw kind beter presteert.

 

Begeleiding in het kort

Het kennisniveau van uw kind is het vertrekpunt. Tijdens het intakegesprek maken we samen een plan van aanpak, opgesteld aan de hand van de Studievaardigheden- en Motivatietest. Lyceo werkt samen met de school en heeft regelmatig contact met mentoren en docenten. Zo kan de begeleiding goed worden afgestemd op de behoeften van uw zoon of dochter. We werken altijd in kleine groepen, zodat uw kind de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en bespreken die met u. Zo weet u precies wat het effect van de begeleiding is.

 

Tarieven

Huiswerkbegeleiding Lyceo Alphen aan den Rijn Ashram College:

Begeleidingsdagen 3 4 5
Tarief per maand € 290,- € 348,- € 395,-

Bijles Lyceo Alphen aan den Rijn Ashram College:

Losse bijles Strippenkaart 5 uur Strippenkaart 10 uur Strippenkaart 20 uur
€ 39,- € 187,- € 343,- € 635,-

Examentraining Lyceo Alphen aan den Rijn Ashram College:

2 daagse training 9.00 tot 18.00 uur In school Eigen locaties
vmbo € 151,- € 270,-
havo € 177,- € 278,-
vwo € 177,- € 278,-

Huiswerkbegeleiding en bijles

Meer informatie?

Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles kunt u terecht bij David Dutrieux. Hij is vestigingscoördinator en bijna alle dagen op school aanwezig.

U kunt hem telefonisch bereiken op: 06 83706577 en per e-mail via: david.dutrieux@lyceo.nl

Op Lyceo.nl vindt u uiteraard ook meer informatie over werkwijze en tarieven.

Ashram Social

Volg ons op Instagram

Logo Ashram