Leerdoelenreis

Wat leuk dat je vanuit huis onze leerdoelenreis gaat maken! Wij vinden dat alle groep 8 leerlingen een goede keuze moeten kunnen maken voor hun vervolgonderwijs. Daarom hebben we onze leerdoelenreis (die al gepland stond voor het Open Huis) homeproof gemaakt. In de leerdoelenreis leiden we je langs de belangrijkste onderdelen van ons onderwijs. In de leerdoelenkit (die we hebben opgestuurd) vind je alle benodigdheden voor jouw Ashram leerdoelenreis.

 

Veel plezier met de leerdoelenreis om (verder) kennis te maken met het Ashram College!

 

*De interactieve video lijkt minder goed af te spelen in de oudere versies van de internetbrowser Safari. Mocht je de gelegenheid hebben om bijvoorbeeld Internet Explorer of Google Chrome te gebruiken dan raden we dat aan. 

 

Chat met…
Heb je na de reis nog vragen? Via de chat op onze website kun je ze op vrijdag 15 januari 2021 tussen 15.30 en 21.00 uur allemaal stellen!

 

Win een longboard
Voor iedereen die de leerdoelenreis heeft gemaakt hebben we wat leuks bedacht. Als je een foto van jouw ingevulde leerdoelenkaart via Facebook of Instagram post met de tag AshramLeerdoelenExpert, dan maak je kans op een van de longboards die we verloten.

 

Leerdoelenkit bestellen?
Ook aanmelden voor de leerdoelenreis met leerdoelenkit? Vul voor vrijdag 15 januari 2021 het aanvraagformulier in zodat we de kit naar je huis kunnen sturen.

 

Sneakpeak… zo gaat het nieuwe schoolgebouw eruit zien

Leerdoelenreis

In 2023 openen de deuren van ons duurzame en nieuwe schoolgebouw. Nieuwsgierig naar het nieuwe schoolgebouw? Lees er hier meer over.

 

 

Ashram Social

Volg ons op Instagram

Logo Ashram