Leerdoelenreis

>>Naar de mini-lesjes

 

Wat leuk dat je vanuit huis onze leerdoelenreis gaat maken! Wij vinden dat alle groep 8 leerlingen een goede keuze moeten kunnen maken voor hun vervolgonderwijs. Daarom hebben we onze leerdoelenreis (die al gepland stond voor het Open Huis) homeproof gemaakt. In de leerdoelenreis leiden we je langs de belangrijkste onderdelen van ons onderwijs. In de leerdoelenkit (die we hebben opgestuurd) vind je alle benodigdheden voor jouw Ashram leerdoelenreis.

 

Veel plezier!

 

*Op zoek naar het knipvel voor society? Deze hebben we verwerkt in de leerdoelenkit op het blad van society. De symbolen zoals de olifant behoren tot de symbolen die je uit kunt knippen. Je kunt ze eventueel ook met een lijn aan de wereldkaart verbinden. 

 

*De interactieve video lijkt minder goed af te spelen in de oudere versies van de internetbrowser Safari. Mocht je de gelegenheid hebben om bijvoorbeeld Internet Explorer of Google Chrome te gebruiken dan raden we dat aan. 

 

Chat met…
Heb je na de reis nog vragen? Via de chat op onze website kun je ze op donderdag 27 januari 2022 tussen 18.30 en 21.00 uur allemaal stellen!

 

Ontvang een attentie voor jouw deelname aan de leerdoelenreis
Voor iedereen die de leerdoelenreis heeft gemaakt hebben we wat leuks bedacht. Lever je ingevulde leerdoelenkaart in bij de receptie van het Ashram College Alphen en je ontvangt een leuke attentie. Tevens maak je door het inleveren van je leerdoelenkaart kans op 1 van de 10 BOL.com bonnen t.w.v. 15 euro die we verloten onder de deelnemers.

 

Leerdoelenkit bestellen?
Wil jij ook meedoen aan de leerdoelenreis? Vul dan uiterlijk vrijdag 28 januari 2022 het aanvraagformulier in zodat we de kit naar je huis kunnen sturen.

Ashram Social

Volg ons op Instagram

Logo Ashram