× Meld je nu aan voor het Open Huis! Lees meer

Voorlichtingsactiviteiten

Open Huis-week (voor groep 8)

Maak op donderdag 14 of vrijdag 15 januari 2021 samen met één van je ouders een leerdoelenreis door het Ashram College. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden en aangeven in welk tijdslot je een tour door de school wilt maken. Je maakt onder begeleiding van twee Ashramcoaches een minireisje door de wereld van het Ashram College. Dit doe je in kleine groepjes (max. 15 leerlingen + max. 15 ouders). In onze hallen presenteren onze docenten hun domein, vak of discipline én kun jij mini-opdrachtjes maken die je een voorproefje geven van het onderwijs op het Ashram College.

 

Open Huis-regels:
-Volwassenen dragen een mondkapje
-Volwassenen houden onderling 1,5 meter afstand
-Bij covid-klachten blijf je thuis. Neem in dit geval even contact met ons op via openhuis@ashramcollege.nl
-Je volgt onder begeleiding van twee Ashramcoaches een vaste en aan tijd gebonden route door de school. Hier kan niet van worden afgeweken.
-Je komt niet té vroeg of juist té laat naar het Open Huis. Dit in verband met een veilig verloop van het Open Huis in tijdsloten. Houd daarom aan dat je tussen 5 en 10 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Ik zit in groep 8 en meld me aan voor het Open Huis:

Kennismakingsmiddag gymnasium

Donderdag 19 november en donderdag 10 december 2020 van 16.00-17.00 uur. Heb je een vwo-advies? Dan is het zeker een aanrader om een proefles Latijn en Grieks te volgen. Wil je je aanmelden voor de kennismakingsmiddag van het gymnasium? Stuur dan een e-mail met je naam, de datum van de kennismakingsmiddag en school naar kennismaking@ashramcollege.nl

 

Oriëntatiemiddag* [is vol]

Woensdag 18 november en woensdag 9 december 2020 van 13.30-16.30 uur. Volg een proefles Art, Science, Society en Sport en ervaar hoe het is om op het Ashram College les te krijgen.

*We zijn ontzettend blij met de enorme hoeveelheid aanmeldingen voor onze Oriëntatiemiddag. Helaas betekent het grote animo ook dat we vol zitten en geen aanmeldingen meer kunnen aannemen. We adviseren groep 8 leerlingen daarom om het programma van het Open Huis (eind november online) in de gaten te houden en daar tijdig voor aan te melden. Toch nu alvast een inkijkje op het Ashram? Check dan onze informatievideo.

 

Vragen?

Vragen over aanmelden of het programma van de voorlichtingsactiviteiten? Stuur dan een e-mail naar kennismaking@ashramcollege.nl.

 

*We houden de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwgezet in de gaten. Mocht het nodig zijn om onze voorlichtingsmomenten anders te organiseren, dan zullen we daar op onze website en socials over informeren.

Ashram Social

Volg ons op Instagram

Logo Ashram