× Vraag nu jouw leerdoelenkit aan en maak een leerdoelenreis! #groep7/8 Lees meer

Voorlichtingsactiviteiten

Online Open Huis week

Vanaf maandag 24 januari 2022 

Dit wil je niet missen…. maak een leerdoelenreis vanuit huis! Nu we de leerdoelenreis niet op school kunnen organiseren vanwege COVID brengen we de leerdoelenreis gewoon naar jullie. In de Open Huis week van 24 januari aanstaande plaatsen we op onze website een interactieve video met mini-opdrachtjes. In de video bepaal jij waar je op klikt. Docenten en leerlingen vertellen je kort meer over het schoolleven op het Ashram College en dagen je uit vijf mini-opdrachtjes te doen. 

 

Wil je meedoen aan de leerdoelenreis? Meld je dan hieronder aan. We sturen je per post onze leerdoelenkit met benodigdheden voor de leerdoelenreis toe. 

 

Heb je je al eerder aangemeld voor het Open Huis? Dan hoef je je niet opnieuw aan te melden. Je ontvangt dan automatisch de leerdoelenkit thuis. 

 

Online mini-lesjes & chat voor ouders 

Donderdag 27 januari 2022 | 19.00 – 20.30 uur

Nieuwsgierig naar een echt Ashramlesje? Speciaal voor ouders (basisschoolleerlingen mogen ook deelnemen) organiseren we op donderdag 27 januari 2022 online mini-lesjes. Zo kunnen ouders zelf ervaren hoe een echt Ashram-lesje met leerdoelen in zijn werk gaat. We plaatsen de linkjes naar de mini-lesjes op donderdag 27 januari hier op onze website. U kunt aan drie mini-lesjes deelnemen. 

 

Chat
Ons docententeam staat samen met de schoolleiding op donderdag 27 januari van 18.30 – 21.00 uur klaar om via de chat op onze website direct vragen te beantwoorden. 

 

Voor deelname is geen aanmelding of account nodig. 

 

Alvast een inkijkje? 

 

*Het voorlichtingsprogramma is n.a.v. de laatste persconferentie(s) aangepast. Zo zijn de mini-lesjes op school aangepast naar online mini-lesjes en hebben we er een chat aan toegevoegd. Ook de leerdoelenreis ten tijden van het Open Huis is veranderd naar een leerdoelenreis vanuit huis. 

Ashram Social

Volg ons op Instagram

Logo Ashram