Open dagen

Open dagen schooljaar 2022-2023 

Wat leuk dat je onze school wil bezoeken! Wij vinden dat alle leerlingen uit groep 7/8 een goede keuze moeten kunnen maken voor hun vervolgonderwijs. Daarom ben je welkom op onderstaande momenten. De informatiefolder ontvang je voor de herfstvakantie van je basisschool.

Workshops in november

We kijken terug op zeer succesvolle oriëntatiemiddagen in november. We hebben vanwege de grote belangstelling zelfs een extra moment ingelast! Leerlingen hebben de sfeer kunnen proeven van het Ashram College tijdens proeflessen zoals drama, beeldende vorming, sport, filosofie, science biologie, society aardrijkskunde of society geschiedenis. En tevens hebben ze alvast wat gehoord over de vier keuzeprogramma’s: Kunstfabriek, Sportklas, De Jonge Onderzoeker en de Codeerklas.

De kennismaking voor de gymnasiumleerlingen was eveneens een succes. Ze konden genieten van de Grieks mythe Perseus, opgevoerd door onze eigen gymnasiumleerlingen. En daarna een eerste les Latijn.

Kom ook de sfeer proeven in februari 2023!

Donderdag 2 februari Proeflessen voor ouders van 18.30-21.00 uur

Ervaar als ouder de sfeer en lessen op het Ashram College. Volg les bij een van de vele vakken of keuzeprogramma’s.

Inschrijving proeflessen ouders: van 9 tot 20 januari kunt u zich hiervoor inschrijven; de inschrijflink volgt.

Vrijdag 3 februari Open Huis van 14.30-17:30 en 19:00-21.30 uur

Ons gebouw is voor iedereen open om de sfeer te komen proeven.

Aanmelden is niet nodig.

Veel plezier!

Let op: vanwege de bouw van onze nieuwe school, is het aantal parkeerplaatsen op het schoolplein zeer beperkt.
Om de overlast voor onze buurt zo veel mogelijk te beperken, verzoeken wij u om -als het even kan- lopend of de fiets naar school te komen.

Parkeren is mogelijk op de openbare plekken bij en op het bedrijventerrein aan de Koperweg en Kalkovenweg en bij de Pegasusstraat. Wij verzoeken u om NIET in de woonwijk (Volkerak/Haringvliet/Wielingen) te parkeren.

Ashram Social

Volg ons op Instagram

Logo Ashram