Voorlichtingsactiviteiten

Leerdoelenreis (vervangend programma Open Huis)

Beste groep 7 en 8 leerlingen,

We nodigen je met veel plezier uit voor onze leerdoelenreis door het Ashram College! We hebben de leerdoelenreis homeproof gemaakt zodat je vanuit huis toch (nog) meer te weten kunt komen over het Ashramonderwijs. Onze docenten en leerlingen vertellen je in een interactieve video kort iets over het Ashramonderwijs en geven je vervolgens een leerdoel op dat je aan de hand van een mini-opdrachtje kunt behalen. Voor de mini-opdrachtjes heb je onze leerdoelenkit nodig. Deze sturen we je graag per post op, zodat je toch – al is het op afstand – het Ashramgevoel kunt proeven.

 

De interactieve video waarmee je de leerdoelenreis maakt staat vanaf maandag 11 januari 2021 op onze website. We sturen je van te voren een mailtje als reminder.

 

Aanmelden leerdoelenreis:

Chat met.. (vervangend programma Open Huis)

Je zult ongetwijfeld vragen hebben die je tijdens het Open Huis had willen stellen. Ook hier hebben we wat voor bedacht. Op vrijdag 15 januari 2021 zit een team van docenten en schoolleiding tussen 15.30 en 21.00 uur klaar om de vragen die jij en je ouders via de chat op onze website stellen direct te beantwoorden.

 

Vragen?

Vragen over de leerdoelenreis, de chat of andere zaken? Stuur een e-mail naar openhuis@ashramcollege.nl en we reageren zo snel mogelijk.

Ashram Social

Volg ons op Instagram

Logo Ashram